Wie ben ik

Mijn naam is Sjoerd Bakker, woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen in het mooie Houten en ben sinds 2016 fysiotherapeut.

Tijdens mijn opleiding op het CIOS werd mijn interesse in het menselijk lichaam gewekt en heb ik dat een vervolg gegeven met de opleiding fysiotherapie bij THIM hogeschool. (evt hyperlinken naar https://nl.thim.nl/over-thim/ )

Na 6 jaar in Almere gewerkt te hebben als zelfstandig fysiotherapeut heb ik in 2023 mijn eigen praktijk in de wijk ‘de Poort’ in Houten kunnen openen.

Ik hoop in mijn praktijk mijn jarenlange ervaring in te zetten om mijn cliënten weer zonder pijn of beweegbeperkingen te laten functioneren in het dagelijks leven. Daarnaast hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een zo fit en gezond mogelijk Houten.
Benieuwd naar mijn manier van aanpak om uw/jouw klachten te verhelpen of te verlichten, neem contact op via (link naar de contact of afspraken pagina)