IEDEREEN HEEFT EEN FYSIOTHERAPIE NODIG

Heb jij al een fysiotherapeut? Is jouw antwoord nee, dan ben je zeker niet de enige. Maar waarom eigenlijk niet? Iemand die jouw lichaam kent en weet waar de mogelijkheden liggen om alles eruit te halen om jouw lichaam soepel en gezond te houden. 

Bij een aanvullende zorgverzekering betaal je er immers al voor een aantal behandelingen wat vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.

Als je dit zo leest, wordt het niet eens tijd om een fysiotherapeut te gaan zoeken? Ik snap dat je denkt, maar wanneer ga je nou precies naar een fysiotherapeut? Logisch, het is sneller dan dat je misschien denkt. Je kan namelijk altijd naar de fysiotherapeut! Voor klachten of blessures waarmee je al een tijdje loopt, maar ook om pijntjes en blessures vóór te blijven, zodat jij soepel en gezond jouw ding kan doen wat voor jou belangrijk is. 

Heb je vragen of twijfel je nog waarom je moet kiezen voor een fysiotherapeut? Neem gerust contact op en stuur een mailtje, een sms/whatsapp of laat een voicemail achter, zodat ik snel met u in contact kan komen. Dan leg ik het gerust allemaal nog is rustig uit.